fbpx

IBX

IBX is een Nieuw en Revolutionair systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

IBX is een kuur van minimaal 3x. Elke week een behandeling en na 3 behandelingen wordt gekeken of de nagels voldoende herstelt zijn om bijvoorbeeld een gellak op te brengen en een langere tijd tussen behandelingen mogelijk is.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen.

IBX kan gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen! Zelfs de zwakste natuurlijke nagel kan met IBX groeien zonder kunstnagel systeem en IBX is dus ook ideaal voor mensen waarbij werk een zware aanslag is op hun nagels.

IBX is enig in zijn soort! Dit intern versterkende systeem creëert in de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen aan elkaar verbindt  en dat werkt binnen IN de nagelplaat en niet er bovenop zoals traditionele nagelverharders.

IBX herstelt de natuurlijke nagel. IBX is een product dat in de bovenste lagen van de nagelplaat zijn werk doet door middel van warmte en speciale oliën en geeft zichtbare en voelbare verbetering al na één behandeling.

Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden en opzichzelf kan groeien maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel polish.

IBX herstelt zolang het gebruikt wordt en daarom is het belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX behandeling.

Voordelen van IBX:
  • Vermindert witte vlekken
  • Egaliseert ribbels
  • Herstelt splijtende nagels
  • Herstelt schilferige nagels
  • Maakt slappe nagels sterker
  • Verbetert kleur en uiterlijk van de nagel

Overtuig jezelf, na één behandeling zal je al verschil zien EN voelen!

Open chat
Hallo,
Voor meer informatie kan je altijd een Whatsapp bericht sturen. We zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.
Met vriendelijke groet,
Nora
https://nagelstudio-eindhoven.nl/ibx